14 Şubat 2014 Cuma

Şarlot

MALZEMELER:

  • 1 paket krem şanti
  • 2 adet muz
  • 2 paket damla çikolatalı bisküvi
  • 1 kase çilek
  • 1 çay bardağı çekilmiş fındık veya ceviz
  • 1 tatlı kaşığı hindistan cevizi
  • Çikolata sosu

YAPILIŞI:

  • Tarife göre hazırlanan krem şantinin içine çilek ve muzlar küçük küçük doğranarak, bisküvilerse 4'e bölünerek ilave edilir.
  • Daha sonra fındık ve hindistan cevizi de eklenip iyice karıştırılır.
  • Oluşan karışım cam kaselere konulup buzdolabının dondurucu kısmında 1 saat bekletilir.
  • Donducudan çıkarıldıktan sonra ters çevirilip üzerine çikolata sosu dökülerek servis edilir. Afiyet olsun... 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder