MALZEMELER:
. Yarım kg kuşbaşı et
. 2 adet patates
. 1 adet patlıcan
. 1 adet yeşil biber
. 1 adet havuç
. 1 adet soğan
. 2-3 diş sarımsak
. 1 kaşık salça
. Tuz, karabiber, pul biber
. Sıvıyağ
YAPILIŞI:
. Kuşbaşı etler suyunu bırakıp çekene kadar pişirilir.
. Soğan doğranıp sıvıyağda kavrulduktan sonra salça, küp doğranmış patatesler, sarımsak ve baharatlar ilave edilip, suyu ayarlanarak 15-20 dk. pişirilir.
. Patates, havuç ve biberler küp doğranıp kızartılır.
. Patateslerin içine et ve kızarmış sebzeler ilave edilip fırın kabına alındıktan sonra 200 derece fırında 20 dk. pişirilir. Afiyet olsun...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder