Sevgi'nin Tarifleri

13 Mart 2014 Perşembe

Kaburga Haşlama


MALZEMELER:

  • 1 kg dana kaburga
  • Tuz
  • 1 su bardağı su

YAPILIŞI:

  • Etler iyice yıkanıp suyu sızdırıldıktan sonra, 1 su bardağı su ilave edilip tuzu  ayarlanıp düdüklü tencerede yaklaşık yarım saat pişirilir. 
  • 200 derce fırında 10 dk daha pişirilip servis edilir. Afiyet olsun...
Gönderen Sevgican zaman: 08:50
Bunu E-postayla GönderBlogThis!X'te paylaşFacebook'ta PaylaşPinterest'te Paylaş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa
Kaydol: Kayıt Yorumları (Atom)

Blog Arşivi

  • ►  2015 (42)
    • ►  Aralık (1)
    • ►  Kasım (11)
    • ►  Temmuz (3)
    • ►  Mayıs (4)
    • ►  Nisan (4)
    • ►  Mart (7)
    • ►  Şubat (1)
    • ►  Ocak (11)
  • ▼  2014 (114)
    • ►  Aralık (14)
    • ►  Ekim (8)
    • ►  Eylül (10)
    • ►  Temmuz (4)
    • ►  Haziran (8)
    • ►  Mayıs (4)
    • ►  Nisan (2)
    • ▼  Mart (21)
      • Fırında Köfte
      • Karışık Kızartma
      • Kuru Dolma
      • Revani
      • Kara Lahana Çiçeği Mücveri
      • Kakaolu Kurabiye
      • Rus Salatası
      • Yoğurtlu Börek
      • Kahvaltılık Poğaça
      • İstavrit Tava
      • Sebzeli Kebap
      • Kaburga Haşlama
      • Şekerpare
      • Peynirli Sarma Börek
      • Yaprak Sarma
      • Ispanaklı Kek
      • Misket Köfte
      • Browni
      • Zeytinyağlı Ispanak
      • Damla Çikolatalı ve Fındıklı Kek
      • Limonlu Kurabiye
    • ►  Şubat (21)
    • ►  Ocak (22)
  • ►  2013 (11)
    • ►  Aralık (11)

Hakkımda

Fotoğrafım
Sevgican
Profilimin tamamını görüntüle
Basit teması. Tema resimleri belknap tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.