Sevgi'nin Tarifleri

19 Aralık 2014 Cuma

Palamut Kızartma

MALZEMELER:

. 2 adet palamut
. Mısır unu
. Sıvıyağ
. Tuz


YAPILIŞI:

. Palamutlar temizlenip daire şeklinde doğranır.
. Tuzlanan balıklar mısır ununa batırıldıktan sonra sıvıyağda alt üst kızartılıp servis edilir. Afiyet olsun...

Gönderen Sevgican zaman: 12:05
Bunu E-postayla GönderBlogThis!X'te paylaşFacebook'ta PaylaşPinterest'te Paylaş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa
Kaydol: Kayıt Yorumları (Atom)

Blog Arşivi

  • ►  2015 (42)
    • ►  Aralık (1)
    • ►  Kasım (11)
    • ►  Temmuz (3)
    • ►  Mayıs (4)
    • ►  Nisan (4)
    • ►  Mart (7)
    • ►  Şubat (1)
    • ►  Ocak (11)
  • ▼  2014 (114)
    • ▼  Aralık (14)
      • Palamut Kızartma
      • Ayva Tatlısı
      • Kuru Yufka Böreği
      • Tavuk Tantuni
      • Hamsi Buğulama
      • Şehriyeli Tavuk Çorbası
      • Tuzlu Kurabiye
      • Etli Kara lahana Sarması
      • Sebzeli Tavuk İncik
      • Zeytinyağlı Pırasa
      • Hamsi Tava
      • Etli Taze Fasulye
      • Yumurta Salatası
      • Domates Çorbası
    • ►  Ekim (8)
    • ►  Eylül (10)
    • ►  Temmuz (4)
    • ►  Haziran (8)
    • ►  Mayıs (4)
    • ►  Nisan (2)
    • ►  Mart (21)
    • ►  Şubat (21)
    • ►  Ocak (22)
  • ►  2013 (11)
    • ►  Aralık (11)

Hakkımda

Fotoğrafım
Sevgican
Profilimin tamamını görüntüle
Basit teması. Tema resimleri belknap tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.